Home » Uslovi korištenja

Uslovi korištenja

Uslovi korištenja – KucniLjubimci.ba

Dobrodošli na KucniLjubimci.ba! Korištenjem ove web stranice prihvatate sljedeće uslove korištenja. Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove prije nego što počnete koristiti našu stranicu. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uslova, molimo vas da ne koristite našu stranicu.

1. Prihvaćanje uslova korištenja
Korištenjem web stranice KucniLjubimci.ba potvrđujete da ste pročitali, razumjeli i prihvatili ove uslove korištenja, kao i našu Politiku privatnosti. Ovi uslovi se primjenjuju na sve korisnike stranice, uključujući i one koji samo pregledavaju sadržaj ili koriste bilo koju funkcionalnost naše stranice.

2. Korištenje sadržaja
Sav sadržaj objavljen na KucniLjubimci.ba, uključujući tekstove, slike, videozapise i grafike, zaštićen je autorskim pravom i vlasništvo je KucniLjubimci.ba, osim ako je drugačije navedeno. Neovlašteno kopiranje, distribucija, reprodukcija ili druga vrsta korištenja sadržaja bez prethodne pisane saglasnosti vlasnika stranice strogo je zabranjena.

Možete koristiti sadržaj stranice isključivo za lične, nekomercijalne svrhe, pod uvjetom da ne mijenjate niti uklanjate informacije o autorskim pravima ili drugim zaštićenim oznakama.

3. Ograničenje odgovornosti
KucniLjubimci.ba ne preuzima odgovornost za tačnost, potpunost ili ažurnost informacija objavljenih na stranici. Informacije na ovoj stranici su samo informativnog karaktera i ne mogu se koristiti kao zamjena za stručne savjete, uključujući veterinarske, pravne ili bilo koje druge savjete.

KucniLjubimci.ba ne garantuje da će stranica raditi bez prekida ili grešaka, te ne preuzima odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usljed korištenja stranice, uključujući gubitak podataka ili prekide u radu.

4. Vanjske poveznice
Naša web stranica može sadržavati poveznice na druge web stranice koje nisu u vlasništvu niti pod kontrolom KucniLjubimci.ba. Nismo odgovorni za sadržaj, politiku privatnosti ili prakse tih vanjskih stranica. Preporučujemo da pregledate uvjete korištenja i politiku privatnosti svake vanjske web stranice koju posjetite.

5. Korisnički sadržaj
Korisnici mogu objavljivati komentare, pitanja i druge sadržaje na našoj stranici, pod uvjetom da taj sadržaj:

Ne sadrži uvredljiv, nezakonit ili obmanjujući materijal.
Ne narušava prava trećih strana, uključujući autorska prava, zaštitne znakove ili prava privatnosti.
Nije spam, lančano pismo, masovna pošta ili bilo kakav oblik neželjene pošte.
KucniLjubimci.ba zadržava pravo ukloniti bilo koji sadržaj koji ne ispunjava ove uvjete ili je na drugi način neprikladan.

6. Izmjene uslova korištenja
Zadržavamo pravo na izmjenu ovih uslova korištenja u bilo kojem trenutku. Sve promjene stupaju na snagu odmah nakon objave na ovoj stranici. Vaša dalja upotreba web stranice nakon izmjena znači da prihvatate nove uslove korištenja, stoga vam preporučujemo da ih povremeno pregledate.

7. Prestanak korištenja
KucniLjubimci.ba zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne obavijesti suspenduje ili ukine vaš pristup stranici ako prekršite ove uslove korištenja ili zbog bilo kojeg drugog razloga koji smatramo opravdanim.

8. Kontakt
Ukoliko imate bilo kakva pitanja u vezi s ovim uvjetima korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila na kontakt@kucniljubimci.ba .

Korištenjem KucniLjubimci.ba pristajete na ove uslove korištenja. Hvala što koristite našu stranicu i pridržavate se pravila.

Kućni ljubimci Facebook

Pridružite nam se!